We zijn jarig: 40 jaar!

In 1984 opende heer en mevrouw  Landman, de deuren van Horizon Rotan en Tuinmeubelen. Op het adres, Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk. Een tuinmeubelspeciaalzaak met kunststof tuinmeubelen in vele kleuren, teak diningsets en teak deckchairs. Niet te vergeten de grote collectie rotanmeubelen. Manden, stoelen, tafels, opbergkisten  en nog veel meer van rotan voor binnen en buiten. 

Emiel van Nieuwkoop

In 1992 nam Emiel het tuinmeubel bedrijf van zijn vader,  Lijndert van Nieuwkoop, in Sassenheim over. Wij waren de collega van heer en mevrouw Landman. De meubels veranderden van kunststof van Hartman naar grote lounge sets. Sassenheim werd te klein en in 2002 namen Emiel en Ingeborg Horizon Rotan en Tuinmeubelen over. Horizon is een super mooie winkel op een mooie plek aan het begin van de Rijneke Boulevard, met eigen parkeerterrein, naast Brugman Keukens. Het aanzicht/de voorkant oogt klein, maar eenmaal binnen zien we een lange winkel wat uitkomt in een breder gedeelte met vele tuinmeubelen. De naam van Horizon werd Horizon Tuinmeubelen, omdat Rotan niet meer verkocht werd.

Bekijk onze showroom.

Samenwerking met Ambiance Zonwering

In 2012 kregen we de kans om te gaan samen werken met Ambiance Zonwering Verplancke Ladan. 1 pand voor 2 winkels, op de winkelvloer tuinmeubelen en zonwering door elkaar heen, maar wel 2 aparte bedrijven. Door deze succesvolle samenwerking, ziet de klant een totaal plaatje in 1.000m2. De winkel is veranderd met een bovenverdieping en tuin. Een mooie winkel voor mensen die opzoek zijn naar Tuinmeubelen in de tuin en onder overkapping en Zonwering voor binnen en buiten.

Van familiebedrijf naar familiebedrijf

We zijn super blij dat wij de winkel van heer en mevrouw Landman mochten voortzetten en dit jaar 40 jaar bestaan. Van een familiebedrijf, nog steeds een familiebedrijf dat staat voor de klanten bij aankoop en service.

Kom een bezoek brengen aan onze winkel en geniet van een lekker kopje koffie. Er zijn geselecteerde tuinmeubelen die extra afgeprijsd zijn vanwege ons 40 jaar bestaan.

Met vriendelijke groet,
Emiel en Ingeborg van Nieuwkoop

Emiel & Ingeborg, eigenaren Horizon Tuinmeubelen
We zijn jarig: 40 jaar! 2