logo-horizon

Materialen en Onderhoud

Materialen

In onze showroom vindt u een ruime keuze van tuinmeubelen in verschillende materialen. Zoals teakhout, twisted wicker, rope, aluminium, staal, textileen, rvs en kunststof. De rope tuinmeubelen hebben een aluminium of rvs onderstel. De rope-draden zijn er in verschillende kleuren. Aluminium tuinmeubels hebben we in de kleuren wit en antraciet. Er worden ook verschillende materialen samen gecombineerd. Denk dan aan teak/aluminium, rope/rvs en textileen/aluminium. Wij kiezen voor duurzame materialen van hoge kwaliteit welke een lange levensduur garanderen.

Tuinmeubels onderhouden

Het onderhouden van uw tuinmeubelen is zeer belangrijk. Het onderhouden van tuinmeubelen verlengt de levensduur en geeft meer gebruiksplezier. Wij verkopen een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen voor tuinmeubelen, tuinkussens en parasols. Voor de wintermaanden verkopen wij beschermhoezen om uw tuinmeubelen af te dekken. Dit scheelt veel schoonmaakwerk en uw tuinset blijft langer mooi.

Voor elk materiaal zijn eigen onderhoudsadvies

U moet hierbij denken aan onderhoud van tuinmeubelen voor o.a. : teakhouten tuinmeubelen, aluminium tuinmeubelen, wicker tuinmeubelen, rvs tuinmeubelen, stalen tuinsets, impregneermiddel voor tuinkussens en parasols. Er staat op het onderhoud een duidelijke gebruiksaanwijzing. Onderhoud van tuinmeubels is niet veel werk maar zeker noodzakelijk om lang plezier van u tuinmeubelen te hebben.

Beschermhoezen voor u tuinmeubelen

Tevens verkopen wij een uitgebreid assortiment hoezen voor het beschermen van uw tuinmeubelen in de wintermaanden. Uw tuinmeubels gaan zo langer mee en het scheelt u schoonmaken in het voorjaar. In het voorjaar wilt u genieten van u tuinmeubelen. Voor al uw gebruiks- en onderhoudsadviezen kunt u bij ons terecht