Algemene voorwaarden

Horizon Tuinmeubelen is CBW-erkend

Horizon Tuinmeubelen is een winkel die is aangesloten bij het CBW. Dat staat voor Centraal Bureau Wonen. Een winkel die CBW-erkend is, heeft goede verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankopen. Deze voorwaarden worden in samenwerking met de consumentenbond gemaakt.

De voordelen van CBW-erkend zijn

U koopt uw tuinmeubelen bij een CBW-erkende winkel. Dit heeft voor u vele voordelen met 2 jaar garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling. Er is een onafhankelijke geschillen commissie. Bij uw aankoop ontvangt u van ons de CBW voorwaarden en onze onderhouds- en gebruiksadviezen. U kunt de CBW voorwaarden hier downloaden door op het logo hierboven te klikken. 

Aankoop gedaan

Bij aankoop ontvangt u van ons de aankoopbon. Met daarbij de CBW voorwaarden en ons onderhouds- en gebruiksadvies. Wanneer u bij ons voor service komt vragen wij altijd om de aankoopbon. Mocht u later vragen hebben over het gebruiken of onderhouden van u tuinmeubelen, bel of mail ons gerust.