Shop

Loungebanken

‘Comfortabel’ en ‘luxe voor een goede prijs’: om deze woorden wordt Horizon Tuinmeubelen geroemd en ook ons aanbod van Loungebanken mag er zijn! Het assortiment Loungebanken is een bijzonder geheel van producten van zowel verschillende stijlen en materialen, dus wij hebben ook echt iets bijzonders voor u. De meeste van onze loungebanken zijn voorzien van ALL Weather kussens, erg gebruiksvriendelijk en kunnen een stootje hebben.

Ons assortiment

‘Comfortabel’ en ‘luxe voor een goede prijs’: om deze woorden wordt Horizon Tuinmeubelen geroemd en ook ons aanbod van Loungebanken mag er zijn! Het assortiment Loungebanken is een bijzonder geheel van producten van zowel verschillende stijlen en materialen, dus wij hebben ook echt iets bijzonders voor u. De meeste van onze loungebanken zijn voorzien van ALL Weather kussens, erg gebruiksvriendelijk en kunnen een stootje hebben.

Veelgestelde vragen

Een goede loungebank voor de tuin heeft een niet te lage zit. De zithoogte van een loungebank is erg belangrijk voor het zitcomfort. De rugleuning van een loungebank moet de juiste verhouding hebben. Een schuine rugleuning zit beter dan een rechte rugleuning. Over het algemeen is hoe rechter de rugleuning hoe slechter de zit. De zithoogte van een loungebank is comfortabel vanaf 40 cm. De beste loungebank in de tuin voldoet aan al deze wensen. Neem alle tijd om een loungebank goed te proberen in de showroom met loungebanken.

Een goede loungebank is te koop vanaf 500 euro. De verschillende materialen bepalen de prijs van een loungebank. Een kunststof loungebank is over het algemeen lager geprijsd en is recyclebaar. Teakhouten loungebanken zijn hoger geprijsd door de duurdere materialen. Net zo belangrijk bij een goede loungebank zijn de kussens. Het merk 4 Seasons Outdoor heeft hoger geprijsde loungebanken van topkwaliteit met All weather kussens. De hoge kwaliteit loungebanken zijn te koop vanaf 1300 euro. Bij goedkope loungebanken gaan de kussens vaak kort mee en worden ze snel dun. Kies daarom altijd voor een wat hoger geprijsde loungebank met All weather loungekussens.

De beste kussens voor loungebanken zijn All weather kussens van stof die u desgewenst het hele jaar buiten kan laten liggen. Er bestaan ook plastic kussens voor buiten. Deze plastic kussens voor buiten gaan zweten en plakken dit is iets wat u niet wilt. Een stoffen All weather kussen van het merk 4 Seasons Outdoor heeft altijd een aangenaam zitcomfort bij hoge en lage temperaturen. Alle kussens voor loungebanken hebben afritsbare hoezen zodat u deze eenvoudig kunt wassen. Het is aan te raden om All weather stoffen loungekussens regelmatig met water schoon te maken. Ook bestaat er een speciale reiniger voor de kussens van loungebanken.

Kwaliteit en lange levensduur staan voorop bij 4 Seasons Outdoor. Zij gebruiken daarvoor de beste materialen zoals Hularo wicker, Rope, Rvs, Aluminium en teakhout. De Meteoro loungeset van 4SO heeft al deze eigenschappen. Kettler is ook een merk van goede loungebanken met hoogwaardige aluminium onderstellen van Duitse kwaliteit. Een merk loungebank staat voor kwaliteit en lang gebruiksplezier. Hartman heeft ook betaalbare loungebanken en is een merk wat al jaren bekend is in Nederland.

De basis van loungebanken is meestal een aluminium frame. Dit frame wordt gelast, ontvet en voorzien van een poedercoating. De poedercoating geeft het aluminium een bescherming tegen de weersinvloeden en kan in vele kleuren worden toegepast. Naast het aluminium zijn er ook combinaties van materialen. Er wordt dan wicker of Rope om het aluminium frame met de hand gevlochten. Nadat deze materialen zijn gecombineerd gaat er een All weather stoffen kussen op zodat het geheel nog lekkerder zit. Teakhouten loungebanken worden o.a. vervaardigt in Indonesië. De teakhouten loungebanken worden deels machinaal gemaakt en daarna met de hand afgewerkt.

Horizon tuinmeubelen is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de verkoop van tuinmeubelen. Het bedrijf is gestart op 5 januari 1984. De eerste eigenaren hebben het bedrijf in december 2002 overgedaan aan de huidige eigenaren Emiel en Ingeborg van Nieuwkoop. Door hun kennis en ervaring op het gebied van tuinmeubelen kunnen zij hun klanten uitstekend helpen. In 2024 bestaat Horizon tuinmeubelen 40 jaar op de bekende Rijneke Boulevard in Zoeterwoude.

Het onderhouden van loungekussens is vrij eenvoudig. In deze video wordt het onderhouden van tuinkussens en loungekussens uitgelegd.