logo-horizon

Bezorging 

Wij bezorgen tuinmeubelen binnen een straal van 50 kilometer vanaf Zoeterwoude-Rijndijk (Zuid-Holland). Voor elke bezorging maken we met u een afspraak, zodat we zeker weten dat u thuis bent en u niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Indien gewenst bellen wij u 15 minuten voor onze aankomst. Wij leveren niet in België of omringende landen, maar het staat u vrij om dit zelf te verzorgen! In speciale gevallen brengen wij uw bestelling bij de verhuizer of vervoerder.

Premium Bezorging

  • Snelle bezorging door eigen bezorgdienst met ervaren chauffeur.
  • Korte lijnen met de eigenaren van Horizon over de bezorging van uw tuinset.
  • Leveren/uitpakken/monteren van uw bestelde tuinset € 49,95. Dit omvat plaatsen in de tuin of op het balkon. Hieronder valt ook het meenemen en recyclen van alle verpakkingsmaterialen inclusief een complete uitleg met gebruikers- onderhoudsadviezen voor de geleverde tuinmeubelen.
  • Gratis opslag van uw tuinset en levering op afroep indien de tuinset nog niet geleverd kan worden bijvoorbeeld door aanleg nieuwe tuin.
  • Leveren, uitpakken en monteren van uw bestelde zweefparasol € 49,95. Dit omvat het plaatsen in de tuin en het meenemen en recyclen van alle verpakkingsmaterialen. Tevens uitleg en gebruiks-onderhoudsadviezen voor de geplaatste zweefparasol.
  • Zweefparasolvoeten van 90 kg. worden alleen begane grond geleverd of er moet een lift aanwezig zijn.

Afhalen bij ons magazijn

Ook kunt u zelf uw online bestelling ophalen in ons magazijn. Deze is gevestigd bij onze winkel. Mocht u een trekhaak hebben maar geen aanhangwagen, dan kunt u bij de dichtstbijzijnde benzinepomp deze huren. Bijna al onze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Betaling van order

U kunt bij ons in de winkel pinnen. Als wij bij u thuis bezorgen, kunt u contant of met pin afrekenen.
Ook kunt u het bedrag overmaken op Rabobank NL25RABO.036.60.51.512. Het bedrag dient dan 1 dag voor levering op onze rekening te staan, o.v.v. uw bonnummer en naam + adresgegevens.

Alle producten op onze website kunt u ook online bestellen. U klikt eenvoudig op de knop “Winkelwagen” en u vult daarna uw gegevens in. Wij nemen daarna contact met u op voor de bezorging. Aan het online bestellen van tuinmeubelen zijn leverkosten verbonden, maar dat melden wij altijd vooraf. Wij hebben een eigen transportdienst om een hoge graad van kwaliteit en service te leveren.