Shop

Voetenbanken

Bijpassende voetenbanken voor vele tuinstoelen. Onze collectie tuinstoelen en loungestoelen is zeer uitgebreid. Voor de meeste tuinstoelen hebben wij een bijpassende voetenbank. Zo kunt u heerlijk geniet als de eerste zonnestralen weer gaan schijnen. Zo heeft u extra steun voor uw benen.

Veelgestelde vragen

Voor de meeste tuinstoelen of loungestoelen is een voetenbank beschikbaar. Een voetenbank geeft net dat stukje extra comfort voor de ondersteuning van de onderbenen en voeten.

Naast de vele soorten tuinstoelen zijn er ook voetenbanken in diverse materialen zoals aluminium, hout, kunststof en metaal.

Een voetenbank is zoals de naam het al zegt voor de voeten. De meeste voetenbanken zijn niet geschikt om op te zitten. Als de basis stevig genoeg is en de poten niet te fragiel kan een kind meestal wel op een voetenbank zitten. Voor een volwassen persoon is dit niet te adviseren!

Een goede kwaliteit voetenbank voor buiten kost rond de honderd euro. De luxere modellen met aparte vormgeving en duurzame materialen vertegenwoordigen een veelvoud hiervan. Een kunststof voetenbank is een voordelig alternatief.