Zakelijk

Maak kennis met de zorgcollectie van Horizon tuinmeubelen.

Sinds 2002 is Horizon tuinmeubelen gespecialiseerd in binnen en buitenmeubelen voor zorginstellingen. Met onze ruime kennis en ervaring hebben wij goede contacten met de volgende zorginstellingen: Wijdezorg, Alrijne zorggroep, Gemiva SVG groep en Topaz. In samenspraak met de locatie managers bieden wij een totaaloplossing voor alle buitenmeubelen. Wilt u graag advies bij de inrichting van uw zorglocatie(s)? Maak een vrijblijvende afspraak met onze zorgspecialist Emiel van Nieuwkoop of bel 071-5890390 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij komen naar u toe voor een presentatie op locatie.Wij kijken niet alleen naar de openbare ruimtes binnen uw zorglocatie, maar ook naar de woonruimtes van uw bewoners. Onze sterke punten zijn duurzaamheid, kwaliteit en service. Neem alvast een kijkje op de merkenpagina hier vind u het totaal aanbod van het buitenmeubilair en parasols.

Video afspelen

Kunt u ook zakelijk bij ons bestellen? Zeker! Bekijk de video.

Tennispark Adegeest Voorschoten

Tennispark Adegeest Voorschoten

In het voorjaar van 2013 hebben wij een project tuinmeubelen geleverd aan het tennispark. De stalen tuinmeubelen van het merk Kettler voldoen uitstekend aan de horeca eisen waaraan dit meubilair blootstaat. De voordelen van de Kettler tuinmeubelen is dat ze voldoende zwaar zijn om bij wind en regen buiten te laten staan. Wij hebben deze stoelen gecombineerd met klaptafels van het merk Sieger. Deze tuinmeubelen behoeven weinig onderhoud even schoonmaken met een doek volstaat. De Calvia stoelen zijn stapelbaar en de boulevard tafels zijn opklapbaar. In de winterperiode kunnen de stoelen en tafels daardoor toch eenvoudig worden opgeborgen.

Tennisvereniging Rijpwetering

Tennisvereniging Rijpwetering

Zaterdag 1 maart 2014 hebben wij bij Tennispark Rijpwetering Hartman tuinmeubelen afgeleverd. De keuze is gevallen op de stapelbare grijze kunststof stoelen en tafels van Hartman. Makkelijk stapelbaar eenvoudig schoon te maken.

Wijdezorg Emmaus Zoeterwoude

Wijdezorg Emmaus Zoeterwoude

Donderdag 16 december 2016 hebben wij op de locatie Wijdezorg Emmaus een mooi project tuinmeubelen afgeleverd. Na samenspraak met de bewoners is er gekozen voor de Brisbane diningstoel in de kleur Corn. De kleur van deze wicker gevlochten diningstoel is hetzelfde als de kleur van het riet van de dakbedekking. Horizon tuinmeubelen is sinds 2002 gespecialiseerd in tuinmeubelen en parasols voor zorginstellingen. In samenspraak met de zorgmanagers en bewoners gaan wij een traject aan waar er van eerste contact tot aflevering kennis en advies word gegeven. Zo komen wij tot een passende oplossing bij elke zorginstelling. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.